CONTACT

WINTERMARKT

WINTERMARKT

Bezoek onze WILD WINTERMARKT in Ranst.  Laat je onderdompelen in een winterse sfeer, koop een kerstboom rechtstreeks uit de Belgische Ardennen, geniet van heerlijke hapjes en drankjes en koop je allereerste kerstcadeau’s. Ontdek een 8’tal creatieve ondernemers en hun producten, lokaal en origineel. 

Na je werk iets drinken met collega’s? Kom gerust af we beginnen al om 16.00 uur.

Locatie: De stal, laarstraat 24 2520 Ranst

Van 16.00 uur tot 21.30 uur

Een organisatie van WILD van Buiten en GROEN ATELIER

BESTEL HIER JE KERSTBOOM
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Geef toestemming om content te tonen van - Youtube
Vimeo
Geef toestemming om content te tonen van - Vimeo
Google Maps
Geef toestemming om content te tonen van - Google
Spotify
Geef toestemming om content te tonen van - Spotify
Sound Cloud
Geef toestemming om content te tonen van - Sound
Cart Overview